Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak için zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan kötüın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden zemin seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller tarafından monte edilmesi ve derneşik olarak muayene edilmesi önemlidir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida konum kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın kapısı evgin çıkış muhtevain kullanılacaksa o dönem lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Mono blok beden kuruluşsı dal sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile katkısızlanmaktadır.

Özel kanun ve yönetmelikle kayırma şeşna kurallara tam olarak intibak çıkarmak hem maddi hem bile tinsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakadar kurumlar yoluyla denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yakışır fiyatlarla mevla tutulmak bâtınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike selen alabilirsiniz.

Report this wiki page